Over vBinterieurs

Ontstaan van Beek Interieurs


Sinds 1998 ben ik werkzaam in de interieurbouw. Gestart als stageloper in de meubelmakerij doorgegroeid tot zelfstandige werkvoorbereider en technisch tekenaar en projectleider.

Hierbij mijn ervaringen in de interieurbouw.

Van 1998 t/m 2000 had ik een stageperiode bij 4 verschillende interieurbouw bedrijven. Na deze stage periode kon ik gelijk starten bij één van deze bedrijven. Hier ben ik begonnen als meubelmaker waarbij ik ook regelmatig mee ging op montage om de gemaakte interieur onderdelen te monteren. Dit gedurende ca. 2 jaar.

2002-2004
Doordat er een collega vertrok, kreeg ik de kans om chef machinale te worden, dit hield in de inkoop bij houden van alle voorraad materialen, het aansturen van de overige machinale mensen. Ook maakte ik alle programma’s voor de CNC machine, en stuurde ik ook deze machine volledig zelfstandig aan. Toen ik in 2004 mijn diploma gehaald had voor niveau 4 ( kaderfunctionaris) kreeg ik de kans om in het zelfde bedrijf als werkvoorbereider te starten. Uiteraard greep ik deze kans met beide handen aan. Dit heb ik met veel plezier en toewijding gedaan tot begin 2008. Ik kreeg de kans om bij een groot interieurbouw bedrijf aan de gang te gaan in de functie “Hoofdbedrijfsbureau”. Dit hield in de volledige verantwoordelijkheid en aansturing van alle afdelingen, ca. 30 personen.
Het maken van planningen en inventariseren waar extra versterking nodig was of juist  waar we wat eerder productie naar voren moesten halen zodat we een goed doorlopend traject kunnen behouden. Na 4 jaar vond ik het toch weer tijd om mij weer verder te gaan ontwikkelen en ben ik als zelfstandig werkvoorbereider – technisch tekenaar en projectleider aan het werk gegaan. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan van 2012 tot begin 2019. Ik kreeg het gevoel dat ik weer stil stond in mijn ontwikkeling en wou graag weer een stap verder.

Ik maakte de stap als zelfstandig ondernemer waarbij ik mijn passie en gedrevenheid volledig kan wijden aan mijn projecten en voor de bedrijven waar ik als freelancer ingezet wordt een toevoeging kan zijn in hun traject. Altijd op zoek naar perfectie.

Door deze unieke combinatie van kennis en vaardigheden in de interieurbouw maakt het mogelijk om projecten van A tot Z persoonlijk te begeleiden en een hoogwaardig eindresultaat te leveren.

Over mij


Ik ben Henk van Beek, getrouwd en heb 4 kinderen. Ik ben woonachtig in Voorthuizen, dat is een dorp gelegen in midden Nederland.

Na een periode van 20 jaar dienstverband vond ik het tijd om mijn droom te verwezenlijken en dus ben ik gestart met Van Beek Interieurs. In de afgelopen 20 jaar heb ik vele diverse trajecten doorlopen en die hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Denk hierbij aan een meubelmaker, een monteur, een machinale, een werkvoorbereider, een projectleider en calculator. Door deze opgebouwde kennis en ervaring is het voor mij goed om te inventariseren naar wat is de wens van de klant en wat is de beschikbare ruimte.  Zodat we samen kunnen bepalen welk soort materiaal en kleurkeuzes goed bij hun wensen en situatie past.

Ik vind het fantastisch om dit traject steeds opnieuw met opdrachtgevers te doorlopen om uiteindelijk een super mooi 3D ontwerp te maken en dit geheel naar wens van de opdrachtgever te kunnen realiseren. Als het interieur gerealiseerd is en een tevreden opdrachtgever terug kijkt op een fijne samenwerking en een goed eindresultaat, dan is mijn opdracht geslaagd. Ja daar doen we het voor.

Mijn doelstelling is dan ook , altijd open en eerlijk communiceren.

Afspraak is afspraak.